Hola Cal Massó

El passat divendres 5 d’abril al vespre Cal Massó va obrir la nova temporada amb ‘Hola Cal Massó’, una festa que va incloure projeccions, dansa contemporània i un tast de vermut MIRÓ.

L’acte, al qual hi van assistir unes 200 persones, va ser tot un èxit, i va donar el tret de sortida a la nova etapa de Cal Massó, concretament al cicle de primavera d’espectacles de petit format, i als projectes de creació que hi portarem a terme: les càpsules de creació artística i les residències d’artistes.

Moltes gràcies a totes les persones que vau venir a gaudir amb nosaltres!

Les càpsules a Cal Massó: una aposta per acostar l’art i la creació als joves

Les càpsules de creació artística neixen amb la idea d’acostar la cultura al col·lectiu de joves tot experimentant amb la creació artística. Es tracta d’oferir un espai de trobada entre artistes i joves a Cal Massó, per inventar, innovar i crear tot compartint un procés creatiu.

La càpsula de creació de CIRC amb la pallassa Pepa Plana i un grup de joves MENAS del Centre d’acollida La Mercè de Tarragona dona el tret de sortida a les càpsules de primavera.

‘Hola Cal Massó’, festa per donar el tret de sortida a la nova temporada

‘Hola Cal Massó’, festa per donar el tret de sortida a la nova temporada

Hola Cal Massó’ és la Festa per obrir la nova temporada de l’equipament, la qual inclourà arts visuals, dansa contemporània i un tast de vermut.

L’acte, d’entrada lliure, es portarà a terme el proper divendres 5 d’abril a les 20h al Centre d’Art Cal Massó, carrer Pròsper de Bofarull número 7 de Reus.

Agenda

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
2
3
4
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29

Actualitat